Faster Forward är en app som underlättar för funktionsnedsatta att testa olika aktiviteter. 

De gillar verkligen initiativet som Halmstad Wakeboardklubb har gjort för att anpassa sin anläggning och göra den tillgänglig för så många som möjligt. Under helgen den 22:a till 23:e maj var Faster Forward på plats och testade anläggningen.  

William Klang är den som driver parken under sommaren. Han är själv meriterad wakeboardåkare med SM-och VM guld och en 2:a plats på den Australienska världstouren i bagaget samt som svensk Wakeboard-tour vinnare, och kommer att hålla i Sittwakeboard under sommaren.

-Jag brinner för wakeboard och att dela det jag älskar.  Sittwake gör det möjligt för fler att prova på vattensport och tillsammans med Halmstad Wakeboardklubb så ska jag göra mitt bästa för att sprida glädje och kunskap till alla som kommer och vill anta en riktigt rolig utmaning. Hoppas vi ses i parken i sommar, säger William.

Faster Forward vill lyfta alla initiativ som görs för att öka tillgängligheten till aktiviteter. Det finns så många ställen som är anpassade men som vi inte vet om. Det gäller att vara duktig på att söka eller använda vår app för att hitta kul aktiviteter, säger Christian Hedberg, initiativtagare till Faster Forward.

 

Noteringar:
Texten är hämtad från en pressrelease skapad av Faster Forward.

Faster Forward
En livsstilsapp för personer med funktionsnedsättning.

Faster Forward är en plats för nöje, passion och upptäckarglädje med målsättningen att skapa en mer aktiv livsstil för personer med funktionsnedsättning.

Mer på: www.fasterforward.se

 

Ombyggnationen av Halmstad Wakepark har varit möjlig genom bidrag ifrån Europeiska Jordbruksfonden och leaderprojektet Lokalt Ledd Utveckling Halland.